Liderii ALDE nu exclud varianta ieşirii de la guvernare, anunţă România TV. Mai exact, în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu sunt membri care încearcă să-l convingă pe acesta să rupă coaliţia de guvernare. Sursele citate de România TV susţin că cei de la ALDE nu vor să-şi mai asume greşelile pe care le fac social-democraţii conduşi de Liviu Dragnea şi nu vor să fie traşi în jos de deciziile pe care le iau liderii PSD.

Dacă stăm să analizăm ultimele decalaraţii ale celor doi lideri ai coaliţiei putem observa că Tăriceanu şi Dragnea au avut poziţii diferite cu privire la legea offshore, dar şi replici acide cu privire la posibilitatea remanierii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. NU în ultimul rând, Liviu Dragnea a ironizat pactul pe care l-a propus Călin Popescu Tăriceanu cu privire la sistemul de justiţie.

Şi fostul președintele Traian Băsescu anunţă sfârşitul Coaliţiei de guvernare. Băsescu îndeamnă opoziția să depună cât mai repede o moțiune de cenzură pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă, arătând că actualele probleme ale coaliției cresc substanțial șansele ca aceasta să treacă.

romaniatv.net