Potrivit unui anunț publicat pe SEAP, conducerea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat derulează licitația pentru achiziție de servicii în vederea organizării participării agenților economici din România la Târgul Internațional Aeronautic Singapore Airshow, eveniment organizat în perioada 6-11 februarie 2018.
Ministerul achiziționează servicii de organizare de expozitii, de targuri si de congrese, valoarea acestui contract acord-cadru fiind estimată la 484.905 lei, fără TVA.
Contractul nu intră sub incidența acordului privind contractele de achiziții publice, durata acestuia este de 8  luni începând de la data atribuirii contractului.
Conform anunțului de licitație, contractul este finanțat din bani de la buget, se va organiza licitație deschisă, criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate-preț.
Nu se va organiza licitație deschisă, termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 decembrie, iar data limită de evaluare a ofertelor este 9 ianuarie 2018.