Un bărbat de 27 ani din județul Sibiu, care a fost găsit acum câteva zile decedat în propriul apartament, a fost depistat cu coronavirus joi. Se pare că acesta avea istoric medical, fiind diagnosticat cu TBC, scrie Sibiuindependent.ro.

Găsit de marţi mort în casă

Bărbatul de 27 de ani a fost găsit mort în apartamentul său, marţi, în cartierul Turnişor din Sibiu. Se pare că alerta a fost dată de fosta iubită tânărului, care a sunat la 112 pentru că bărbatul nu răspundea la telefon.

„Detașamentul de pompieri Sibiu a intervenit  în municipiul Sibiu, str. Frunzei pentru deblocarea  ușii unui  apartament. În interiorul acestuia a fost găsit un bărbat de circa 27 de ani decedat”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu marţi. Polițiștii au fost chemați la fața locului și au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

„În seara zilei de 30 martie, în jurul orei 20.35, ISU Sibiu a solicitat sprijinul unui echipaj de poliție pentru a pătrunde forțat într-o locuință de pe strada Frunzei, din municipiul Sibiu, după ce o femeie a sesizat faptul că fostul iubit nu răspunde nici la telefon, nici la interfon. Într-una din încăperile locuinței a fost găsit decedat un tânăr în vârstă de 27 de ani, sibian”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Rezultatul coronavirus a venit joi

Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență și a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului. Rezultatul a venit de abia joi, iar anunţul cu privire la deces a fost dat vineri seară.