După ce nu cu mult timp în urmă Samsung câştiga un proces în  Marea Britanie în faţa celor de la Apple, judecătorul considerând că tabletele Galaxy nu sunt suficient de "cool" pentru a fi confundate cu iPad, acum e timpul celor de la Apple să se bucure.
Un judecător din Germania a decis că tableta Samsung Galaxy Tab 7.7 încalcă patentele companiei Apple şi a interzis comercializarea acesteia pe teritoriul UE. Tableta Galaxy Tab 10.1N poate fi în schimb vândută de sud-coreeni.

Reprezentanţii Samsung s-au arătat dezamăgiţi de decizia tribunalului din Germania, în timp ce oficialii Apple nu au dorit să comenteze.

<object width="640" height="360"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/DzvLmTZrTOY?version=3&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/DzvLmTZrTOY?version=3&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>