Este scandal total în Timişoara, după ce reţeaua de termoficare din municipiu a fost oprită!

Liderul grupului PSD din Consiliul Local Timişoara: Au început să moară timişoreni din cauza incompetenţei şi a aroganţei useriste

Reprezentanţii PSD din Timişoara îi cer demisia de urgenţă primarului USR Dominic Fritz, pe care îl ameninţă cu sute de plângeri penale.

„Au început să moară timişoreni din cauza incompetenţei şi a aroganţei useriste”, scrie liderul grupului PSD din Consiliul Local Timişoara, Radu Ţoancă, pe pagina sa de Facebook. „Marketingul politic şi minciunile pe Facebook ucid timişoreni, domnule primar”, mai afirmă acesta.

Social-democratul le cere primarului, viceprimarului şi city managerului din Timişoara să înceteze negocierile cu furnizorii de gaze şi să lase conducerea companiei Colterm, administratorul judiciar şi specialiştii să se ocupe de acest subiect atât de sensibil.

„Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpa , neglijență și abuz în serviciu”

„Dominic Fritz – demisia urgentă din funcția de primar ! Au început să moară timișoreni din cauza incompetenței și aroganței useriste !

Veți avea sute de plângeri penale pentru ucidere din culpa , neglijență și abuz în serviciu !

Demisia urgentă este singura soluție pentru stoparea haosului medical pe care l-ați declanșat în prag de iarna in Timișoara !

Domnilor Fritz, Lațcău (viceprimarul USR – n.red.), Creiveanu (city managerul numit de Dominic Fritz – n.red.) – jos mâinile de pe Colterm și mai terminați erijarea în mari negociatori cu furnizorii de gaz ! Nu mai aveți nicio calitate juridică ! Am vazut cu toții câtă credibilitate mai aveți !

Lăsați conducerea companiei, administratorul judiciar si specialiștiilor care se pricep să reporneasca in Timișoara caldura !

Marketingul politic si minciunile pe Facebook ucid timișoreni domnule primar !

DEMISIA astăzi!”, este postarea virulentă a lui Radu Ţoancă, liderul PSD din Consiliul Local Timişoara.

Tragedia petrectută miercuri în Timişoara

Social-democratul a făcut referire la cazul tragic petrecut miercuri seara, când un bărbat de 66 de ani din Timişoara a murit, după ce a încercat să-şi încălzească apartamentul, racordat la Colterm şi rămas fără căldură, de la aragaz.

Fiica sa de 38 de ani, care are şi un handicap, a ajuns la spital, intoxicată cu monoxid de carbon.