Survivor România îşi surclasează toţi adversarii la nivel de audienţă. Duminică seara, Kanal D a făcut ravagii la nivel de audienţe pe naţional. Antena 1 şi ProTV nu au avut pur şi simplu nicio şansă.

Survivor România a rupt audienţele

Survivor România a rupt toate audienţele duminică seara, la nivel naţional, conform cifrelor consultate de către capital.ro. La ora 20.00, când a început show-ul, Kanal D avea deja 6,6 rating, iar ProTV 6,9 şi Antena 1 5,5. A fost singurul slot câştigat de către ProTV în prime time.

De la ora 20.15, Kanal D a preluat conducerea. A atins cifra 8 la rating şi chiar 9 până la ora 21.00. Nici măcar Chefi la cuţite de la Antena 1 nu a reuşit să dărâme supremaţia Survivor România. După ora 21.00, Survivor România nu doar că şi-a consolidat cifrele în faţa concurenţei, dar ratingul a urcat şi mai mult.

Cifre fabuloase pentru Survivor România

Cifrele de audienţă s-au apropiat de cifra 10, dar au şi depăşit 11, pe două sferturi de oră. Şi după ora 22.00, când audienţa Kanal D a scăzut, tot Survivor România a fost peste Antena 1 şi ProTV. Pe trei sloturi, Kanald D a depăşit cifra 9, iar pe unul 10. Antena 1 şi Chefi la cuţite au reuşit să se apropie pe un singur slot, când au avut 8,2 la nivel naţional.

De la ora 23.00, cifrele de audienţă ale Kanal D au scăzut simţitor, dar oricum au fost peste concurenţă. Între 7 şi 9, pe cele 4 sloturi, la distanţă de Antena 1 şi ProTV. La miezul nopţii, odată cu terminarea show-ului, KanalD mai avea un pic peste 2 şi atunci s-a pierdut şi supremaţia. Survivor România ieşise însă deja din scenă.