A fost o adevărată bătălie joi seara, la nivel de audienţe, între cele trei mari televiziuni din România. ProTV a început bine seara cu un nou episod din Las Fierbinţi.

Las Fierbinţi, din nou lider de audienţă

Las Fierbinţi i-a adus din nou ProTV-ului primul loc la audienţe, la nivel naţional. De la ora 20.30, ProTV nu a avut probleme în faţa rivalilor de la Antena 1 şi Kanal D. La Antena 1 începuse un nou episod din serialul Adela, iar la Kanal D începuse Survivor România.

Între 20-30 şi 21.15 ProTV nu le-a dat nicio şansă rivalilor. Pe toate sloturile de audienţă, Las Fierbinţi a fost pe primul loc, conform cifrelor consultate de către capital.ro. Kanal D a ţinut aproape de ProTV şi s-a situat pe locul secund. ProTV a avut constant rating 8, dar a depăşit şi cifra 9.

Survivor România a devenit lider după Las Fierbinţi

Survivor România a început să crească şi chiar a depăşit ProTV de la 21.15, iar de la 21.30 când s-a terminat Las Fierbinţi filmul Pro nu a mai reuşit să ţină postul pe primul loc. Între 21.30 şi 21.45, Antena 1 a reuşit să le ia faţa rivalelor, o excepţie în seara de joi.

De la ora 21.45 până la ora 22.15 Survivor România nu a mai avut însă rival. Cifrele de rating au sărit în aer pur şi simplu şi nu au mai dat nicio speranţă concurenţei. 9,4 a avut Kanal D pe un slot, cea mai mare cifră a unei televiziuni joi seara.

Slotul 22.30-22.45 a aparţinut celor de la ProTV, secondaţi la mică distanţă de Kanal D, iar pe locul 3 a fost Antena 1. Pe Antena 1 a început la ora 23.00 show-ul Burlacul, dar cifrele de audienţă ale acestuia nu au adus Antenei 1 decât poziţia a treia.

De altfel, ora 23.00 a fost acaparată de ProTV şi Kanal D care au fost cap la cap şi şi-au împărţit intervalele orare, pe un slot de audienţă cele două fiind la egalitate. La miezul nopţii, ProTV a urcat pe primul loc în faţa Kanal D. Antena 1 nu a reuşit mai mult de locul 3, deşi mai era singura televiziune cu un show în premieră la acea oră.