În această seară, la ora 23:00, concurentele “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt gata de o nouă reîntâlnire cu jurații și telespectatorii, într-o nouă ediție explozivă a show-ului de stil și moda de la Kanal D. După eliminarea Ralucăi Tănase, în ediția de sâmbăta trecută, concurentele vor avea parte de o surpriză uriașă. Din această seară, o noua celebritate acceptă provocarea de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Așa cum a anunțat Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, în edițiile anterioare ale emisiunii, steluțele acumulate de celebrități pe parcusul fiecărei săptămâni sunt foarte importante, ponderea acestora în serile eliminatorii este foarte importantă. Astfel că cele nouă concurente sunt și mai dornice de a-i cuceri pe jurați cu propunerile de styling din fiecare ediție.

În această seară conflictele izbucnesc, pe marginea atitudinii și outfiturilor prezentate, Cristina Siscanu și Deea Codrea sunt extrem de vocale din momentul în care acuzele încep să cadă asupra lor.

Cine este noua concurentă, cum a fost primită aceasta de contracandidatele sale și ce spun jurații despre prezența ei în această competiție veți putea afla urmărind ediția din această seară a show-ului “Bravo, ai stil! Celerities”, difuzată de la ora 23:00, la Kanal D! Începând de astăzi, show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărit, de miercuri până vineri, de la 23:00, imediat după serialul “Prețul fericirii”, și sâmbătă, de la 22:30, imediat după emisiunea “Se strigă darul”.