Totuși acest lucru nu s-a întâmplat, iar jurnalistul a rămas să prezinte Jocuri de Putere. Acum va avea un rival în patronul său care vrea și el să aibă un talk show tot în prime time, iar anunțul a fost deja făcut. Așadar Cozmin Gușă a decis ca Realitatea Tv să devină nu doar televiziunea sa, ci și locul unde să-și exerseze talentele de realizator tv.

Prima ediție a emisiunii România 2019 va fi vineri, de la 20.30. „Va continua în perioada următoare fără un program fix”, a povestit Cozmin Gușă, în direct la Realitatea TV. 

„Cozmin Gușă va realiza emisiunea în fiecare seară, în transmisiune directă, dintr-un alt județ al României. Formatul producției TV moderate de cunoscutul consultant politic presupune dezbateri cu politicieni (din toate taberele), jurnaliști și reprezentanți ai societății civile, printre care avocați, afaceriști sau profesori universitari”, menționează o știre intens promovată pe Realitatea. 

„Emisiunea debutează vineri la București, iar echipa de producție a contactat deja numeroși invitați pentru edițiile care vor avea loc în întreaga țară”.