Este oficial: Cătălin Scărlătescu iubește! El a declarat că întotdeauna a fost atras de femeile care gândesc.

În ultima vreme Scărlătescu și cea care i-a furat inima își apreciază reciproc fotografiile postate pe rețelele sociale.

Este oficial: Cătălin Scărlătescu iubește! Zvonurile se adeveresc

Cătălin Scărlătescu are o relaţie de ceva timp cu nimeni alta decât Doina Teodoru, câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor.

Mai mult decât atât, zvonurile cu privire la relaţia celor doi au circulat în momentul în care Scărlătescu a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram alături de frumoasa tânără.

Fanii vedetei sperau încă de atunci că lucrurile vor evolua între cei doi, însă în continuare cuplul a preferat să păstreze discreţia.

Doina Teodoru se potriveşte perfect descrierii pe care a făcut-o celebrul chef femeii perfecte și se pare că a reuşit să îl facă pe Scărlătescu să se îndrăgostească iremediabil.

”Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze.

”Am avut relații doar cu femei foarte mișto”

Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase.

Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, spunea Cătălin Scărlătescu în cadrul unui interviu recent.

În acelaşi timp, cei doi se urmăresc reciproc pe reţelele de socializare şi nu se feresc să îşi aprecieze fotografiile, semn că relaţia lor începe să devină din ce în ce mai serioasă, arată  cancan.ro.

Deşi probabil multe dintre doamne şi domnişoare visează să fie „răsfăţate” cu bucate alese de celebrul chef, bărbatul a mărturisit că nu apelează la această „armă” pentru a impresiona.

Chiar dacă multe persoane consideră că bucătarul găteşte toată ziua pentru aleasa sa, adevărul este cu totul altul.

”O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! Eu le cuceresc cu sinceritatea mea”, a declarat de curând Cătălin Scărlătescu.


Sursa foto: cancan.ro.