Anul acesta, H&M și-a unit forțele cu creatorul de modă Jeremy Scott, directorul creativ al casei de modă Moschino, pentru a aduce la lumină o colecție capsulă dedicată companionilor canini. Această colecție va include prima colecție a labelului suedez dedicată animalelor de companie.
Colecția capsulă, care urmărește îndeaproape estetica casei de modă italiene Moschino și jonglează cu piese din cultura pop și divertisment, va fi disponibilă începând cu 8 noiembrie. Pe lângă colecția caspulă dedicată animalelor de companie, în stil carascteristic Moschino, renumitul designer Jeremy Scott a mai creat, tot în colaborare cu H&M, o colecție cu personaje Disney, ce va cuprinde tricouri, hanorace și pantaloni sport.
Așa cum Jeremy Scott a dezvăluit pentru Vogue, H&M l-a abordat în vederea creării unei colecții pentru copii, însă designerul a decis că avea nevoie de o provocare. Bineînțeles, colecția este punctată de umorul tipic Moschino: veți putea găsi un hanorac pentru câini cu logo-ul casei de modă sau o jachetă pufoasă în miniatură cu print de lanțuri de aur.
Colecția H & M Moschino va fi disponibilă online și în magazinele selectate H & M din întreaga lume în 8 noiembrie.