Vremea schimbării

Agitația cu care eram obișnuiți zilnic s-a estompat considerabil. Curând, vom relua, cu o nouă rutină, o bună parte din obiceiurile cotidiene. Până atunci, să ne mai bucurăm încă de multele momente pe care le putem avea pentru noi. De exemplu, să citim mai mult, să ne informăm. Nu este nevoie să citim romane sau enciclopedii. Știm că dinamica zilelor noastre nu ne mai permite luxul acesta. Dar informații interesante pot fi găsite foarte ușor pe internet. De exemplu, știi care este legenda îndrăgitului sortiment de cafea Irish coffee?  Se spune că el a fost creat în timpul celui de-al doilea război mondial când unui soldat irlandez, care fusese lucrător într-un hotel, i-a venit ideea creării unei combinații care să-i țină treji peste noapte pe camarazii săi. Astfel, aceștia reușeau să facă față atacurilor soldaților germani.

Suntem pregătiți

Alegem un moment din zi, facem o pauză scurtă în care ne propunem să visăm. Cu o cană de cafea în mână și un mic desert alături, putem să ne imaginăm tot ce dorim legat de viața noastră. Iar apoi, facem și planurile cu ajutorul cărora să ne punem în practică visele. Știm că ni le putem îndeplini. Suntem adaptabili, conștienți de fiecare clipă și puternici.

Rutină nouă. Gust special.

Deja ne deprindem cu un nou mod de viață. Ni se schimbă obiceiuri, mentalități, abordări. Ne adaptăm regulilor care ne țin în siguranță. Și ne bucurăm de noutatea care vine odată cu ele.

NOUTATEA La Festa este sortimentul 3in1 Irish Cream – un gust mai fin, mai savuros si mai dulce! Nu este nevoie sa mergi la cafenea, te poți bucura de aroma încântătoare Irish Cream la tine acasă sau la birou.

La Festa. Cafeaua ta de prima dată. De fiecare dată.

LA FESTA este brandul lider pe piața de cappuccino și ciocolată caldă și un jucător competitiv pe piața specialităților de cafea. Cele trei sortimente – Classic, Strong și Mild reprezintă mixul de cafea perfect pentru tineri.

La Festa Irish Cream

Aromă excelentă, în topul preferințelor tinerilor.

La Festa 3in1 Strong Mocca

Pentru cei care preferă un gust mai intens al cafelei.

La Festa 3in1 Classic

Combinaţia perfectă de cafea, lapte şi zahăr, ideală pentru un boost de energie.

La Festa 3in1 Mild

Îmbinarea perfectă dintre gustul savuros de cafea și aroma delicată a laptelui.