Dezvăluiri cutremurătoare de la terapie intensivă! Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 – CNCAV a publicat pe pagina oficială de Facebook a poveste tragică a unui internat într-o secție ATI, într-un spital din România.

CNCAV încearcă să îi sensibilizeze pe români în legătură cu riscurile la care se expun, dacă refuză vaccinarea.

Dezvăluiri cutremurătoare de la terapie intensivă! ”Foarte ușor se moare”

Este povestea tragică a unui om care a murit din cauza Covid-19, povestită de colegul de salon, internat și el la terapie intensivă.

”Povestea unui supraviețuitor din ATI

”Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon.” Josef Balla, 46 de ani, Cluj-Napoca.

A stat o săptămână acasă, sub medicamentație, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire. Ajuns la UPU, a trebuit să aștepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI.

După ce a ieșit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon: ”Foarte ușor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon.”

”Chinul a durat mai bine de două luni de zile”

Chinul a durat mai bine de două luni de zile. O lună și câteva zile în spital și încă o lună a mai folosit oxigenul acasă.

Toată familia s-a vaccinat. El și cele două fete s-au vaccinat cu Pfizer, iar soția cu Astra Zeneca.

”În afară de vaccin, altă soluție nu avem. Este singura șansă să scăpăm.”

O poveste tristă cu final fericit, dar multe povești au avut un sfârșit tragic.

Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19!”, se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook  a CNCAV, RO Vaccinare.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea