Bogdan Chirieac a spus, miercuri seara, la Antena 3, că, din informaţiile pe care le are, Guvernul PNL va trece la votul de învestitură din Parlament.

“Din informaţiile pe care le am astăzi, Guvernul PNL trece luni seara, când va fi programat votul”, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac miercuri seara, în emisiunea “Punctul de întâlnire” de la Antena 3, moderată de Radu Tudor.

Moderatorul emisiunii, Radu Tudor, a transmis la Punctul de întâlnire că acesta este breaking news-ul serii.

“BREAKING NEWS-ul serii la Punctul de întâlnire. Chirieac spune că trece Guvernul. Foarte tare”, a replicat Radu Tudor.

Audierile din comisiile de specialitate ale Parlamentului s-au încheiat miercuri seara. Trei liberali desemnați pentru a face parte din Guvernul Orban au primit aviz negativ, respectiv Florin Cîțu, propus la Finanțe, Ion Ștefan, propunerea pentru Dezvoltare și Violeta Alexandru, propusă la Ministerul Muncii. Miniștrii propuși de premierul desemnat Ludovic Orban au fost audiați în comisiile de specialitate marți și miercuri. Potrivit calendarului aprobat de conducerea celor două camere ale Legislativului, votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat în plenul reunit al Parlamentului luni, de la ora 14.00.