Pentru toate aceste momente, în care fie vrem sa fim diferiți, sau parte a aceleiași povești, exista o singura soluție- tricouri personalizate

Tricouri personalizate prin super tehnici

În ultimii ani tehnologiile de imprimare au evoluat uimitor. Ne-am luat adio de la printuri care se decojesc la primele spalari sau care au o textura plastifiata. 

DTG (direct to garment) este o tehnica revolutionara, ce permite pătrunderea cernelii direct in tesatura, și nu la suprafața acesteia. Acest lucru face materialul mai rezistent în timp la spalari, si imprimeul mai durabil. 

Tricourile sunt confectionate din bumbac 100%, iar recomandarea este sa fie spalate la o temperatura de maxim 40 grade Celsius, pentru o durata de viata cat mai indelungata a imprimeului. 

În funcție de nevoile de personalizare, specialistii in print iti vor recomanda metoda de personalizare potrivita. De exemplu, pentru sepci si tricouri polo se preteaza broderia, pentru comenzi în număr mare- sublimarea, iar pentru comenzi în număr redus -DTG. 

Produse personalizate pentru evenimente speciale

Absolvirea, petrecerea burlacitelor sau nașterea primului copil sunt toate evenimente memorabile, cu emoții pe masura. Un outfit cu tricouri personalizate arată bine nu doar în fotografii, dar oferă sentimentul de apartenența la grup, de apropiere.  

Practic, tricourile personalizate au devenit un simbol, și totodată un mesager al acestor petreceri. Ele sunt de obicei imprimate cu o imagine semnificativă sau cu un mesaj haios, emblematic pentru întregul grup. 

Astfel, accesoriile personalizate au devenit un must-have al acestor petreceri.

Tricouri de colorat pentru copii

Mai mult, iti poti surprinde copilul cu un proiect distractiv-  tricouri de colorat pentru copii.. 

Tricoul vine însoțit de carioci speciale, pentru textile. Sunt rezistente în timp la multiple spalari de pana in 40 grade. 

Sunt ideale pentru petreceri aniversare, gradinite, centre educationale, dar si acasa, atunci cand vrei sa îi oferi o activitate inedita celui mic.Si, suntem destul de siguri, ca aceasta activitate il va tine ocupat destul timp!

Ne-a plăcut incursiunea în lumea personalizarilor, acolo unde ideile noastre prind viata. Revenim tot timpul, atunci cand vrem sa dam un refresh tinutei noastre, sau vrem sa găsim o modalitate de exprimare originala. 

Voi ce produse personalizate purtați sau v-ar plăcea?