”Oamenilor le pasă din ce în ce mai puțin de intimitatea lor, sau cel puțin așa se comportă. Cea mai mare partea cantității de date este pusă la dispoziție benevol. Locația, ce vă place, ce vă displace, religia, orientarea sexuală, ce votați, unde locuiți, cine sunt prietenii voștri, care e familia voastră, ce muzică ascultați, ce cărți citiți. Toate acestea sunt o fereastră spre sufletul vostru. Toate acestea le puneți singuri la dispoziție. Și, desigur, Sfântul Graal al investigației – locația și fotografiile. Voi raportați mereu locația în care vă aflați și postați fotografii”, a declarat, pentru RT, Steve Rambam.
Fondatorul Pallorium susține că site-urile de socializare cooperează cu diverse instituții guvernamentale, iar, în anumite situații, sunt chiar controlate de acestea. 
”Serviciile secrete specializate în infracțiuni cibernetice sunt cu siguranță suficient de inteligente încât să pună unul dintre serviciile lor tehnice să intre pe internet și să se uite pe pagina ta de Facebook, pe fluxul de Twitter, pe fluxul de Youtube. Nu cred că e nevoie să ceară permisiunea acestor site-uri. Dar în fapt toate aceste site-uri cooperează cu forțele de aplicare a legii. Și cred că așa și trebuie. Și nu e vorba doar de site-urile rețelelor sociale. Google este atât de intim interconectat cu guvernul SUA! Google are, de fapt, relații cu CIA, are o relație apropiată cu NSA, Google are intrare lăturalnică pe care o fac accesibilă serviciilor secrete și FBI-ului. Nu spun că e ceva rău, dar oamenii ar trebui să fie conștienți de acest lucru”, încheie Rambam.