O sursă din interiorul companiei Disney a declarat pentru Bloomberg că Jobs îşi păstrează poziţia din board-ul directorilor de la Walt Disney. Jobs deţine 7,4% din acţiunile companiei, acesta fiind cel mai mare pachet deţinut de un membru al board-ul executiv. Fostul CEO de la Apple se află la Disney de când compania a achiziţionat Pixar Animation Studios, în mai 2006, la preţul de 7,4 miliarde de dolari. Jobs achiziţionase Pixar şi el, la rândul lui, de la George Lucas, în 1986, la un preţ de 10 milioane de dolari.
 
Reprezentanţii Disney au declarat în octombrie 2010 că Jobs lipsea la 75% din întâlnirile board-ului şi comitetului, iar tocmai de aceea, acesta a hotărât să nu fie remunerat pentru poziţia pe care o ocupa în cadrul companiei. Este un lucru bine cunoscut deja că salariul de la Apple era de numai un dolar pe an.
Imaginea lui Steve Jobs vinde, iar acest lucru este dovedit de faptul că în ultima săptămână, de la demisia acestuia până astăzi, acţiunile Walt Disney au crescut considerabil.
Realmente interesantă este şi aparenta diferenţă dintre cele două companii la care Steve jobs activa. La o privire superficială asupra organigramelor, acestea par a funcţiona pe principii complet distincte.
Sursa: LA Times, newcommbiz.com