Reteaua de cafenele Starbucks a anuntat ca va deschide cea de-a cincea locatie din Bucuresti in Piata Victoriei, pe 2 decembrie. Aceasta este prima locatie stradala si este situate la parterul cladirii de birouri America House.

Cafeneaua din America House are o suprafata de 250 metri patrati si dispune de o capacitate de 45 de locuri si o tereasa exterioara de 55 de locuri.

“La putin timp dupa inaugurarea cafenelei din Liberty Center deschidem o noua cafenea in centrul Capitalei. Piata Victoriei este o zona excelenta, foarte dinamica si diversa, unde se gasesc atat centre de birouri dar si unele dintre cele mai importante muzee ale orasului”, a declarat Viorel Stoiean, District Manager Marinopoulos Coffee Company III SRL.

Cafeneaua ofera un meniu complet de bauturi pe baza de cafea care se regasesc in toate cele peste 16.000 de cafenele Starbucks din intreaga lume.

Starbucks Coffee Company a intrat pe piata romaneasca pe 19 aprilie 2007 cu o prima locatie in Plaza Romania Bucuresti, printr-un joint-venture cu Marinopoulos Brothers SA din care a rezultat Marinopoulos Coffee Company III SRL, aceasta devenind raspunzatoare de derularea operatiunilor din Romania. Pe langa acestea Starbucks detine cate o cafenea si in cadrul Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City si Liberty Center din Capitala, dar si in Iulius Mall din Cluj.

Starbucks Coffee Company are in prezent 16.000 de locatii in 44 de tari.

Sursa: Starbucks