Sony Ericsson a anunţat lansarea magazinului virtual de filme. Acesta reprezintă cea mai recentă evoluţie a platformei online de conţinut multimedia dezvoltată de Sony Ericsson, PlayNow.

Platforma PlayNow cu filme va permite utilizatorilor să urmărească până la 60 de filme pe an de pe telefonul mobil. Optimizată pentru a oferi utilizatorilor cea mai bună experienţă vizuală, platforma va oferi iniţial acestora până la 15 filme disponibile online. Ulterior, noi titluri vor fi adăugate lunar. Filmele vor fi disponibile pe telefonul fiecăruia până la 90 de zile din momentul descărcării acestora. Filmele descărcate vor fi automat formatate pentru a se potrivi performanţelor fiecărui telefon.

„Publicul a devenit din ce în ce mai interesat de experienţe multimedia premium precum şi de oferta de conţinut pe care o au disponibilă. Adăugarea platformei de filme magazinului virtual PlayNow reprezintă un nou pas pe care îl facem pentru a înlătura barierele ce despart utilizatorii de telefoane mobile Sony Ericsson de conţinutul multimedia de calitate”, a declarat Martin Blomkvist, Director Content Acquisition şi Management Sony Ericsson.

Cum funcţionează PlayNow

  •    Filmele se pot descărca în calculator de pe site-ul www.playnow-arena.com/movies
  •    Acestea trebuie incărcate pe telefon prin USB (side loading)
  •    Filmele vor fi disponibile pe telefon până la 90 de zile din momentul descărcării acestora. Datorită formatului special, acestea nu vor putea fi urmărite de pe alt dispozitiv.
  •    Timp de un an, aproximativ 60 de filme vor fi disponibile pe PlayNow™
  •    Catalogul de filme disponibile (15 lunar) va reprezenta un mix de filme clasice cu titluri noi, specific pentru fiecare ţară

SURSA: Sony Ericsson