Vodafone Romania a adaptat solutiile de conectare mobila Vodafone Mobile Connect Card 3G broadband si Vodafone Smart Modem 3G broadband pentru utilizatorii de laptop-uri Apple. Solutiile Vodafone permit o conexiune la internet la viteze 3G broadband de pana la 1,4 mbps, informeaza un comunicat Vodafone.

La o saptamna de la lansarea in Romania, solutia Smart Modem a fost adaptata de Vodafone si pentru laptop-urile Apple. 

Clientii existenti ai serviciilor 3G broadband pot utiliza cardurile de date 3G broadband si modemul 3G broadband si pe laptop-uri Apple prin descarcarea gratuita a software-ul special de conectare de pe site-ul Vodafone. 

Pentru a utiliza solutiile de conectare Vodafone Mobile Connect Card 3G broadband si Vodafone Smart Modem 3G broadband, utilizatorii de laptop Apple trebuie sa utilizeze un sistem de operare Mac OS X 10.4 sau versiuni mai noi. 

Utilizatorii de laptop-uri Apple Macintosh  beneficiaza de oferta promotionala Vodafone Mobile Connect 3G broadband pana la 31 decembrie 2006.

 

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., care detine divizii in 27 de tari si retele partenere in alte 33 de tari, si peste 191 de milioane de clienti in intreaga lume. Vodafone Romania inregistra 7.155.417 de clienti, la data de 30 septembrie 2006.

 

Sursa: Capital 27 Noiembrie 2006