Toate destinațiile disponibile pot fi identificate cu ușurință cu ajutorul aplicației pentru mobil Card Sodexo România, aceeași aplicație pe care o folosesc utilizatorii cardurilor de masă. Cardul Turist Pass poate fi folosit în locațiile partenere ale Sodexo, care sunt dotate cu terminal POS și autorizate de Ministerul Turismului. Tot cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot beneficia de oferte dedicate, pot verifica oricând soldul disponibil și istoricul tranzacțiilor. În plus, utilizatorii aplicației Card Sodexo România pot beneficia de oferte promoționale în unele locații partenere.

„Industria tichetelor valorice din România a făcut progrese în ceea ce privește diversificarea gamei de soluții și digitalizarea sistemului, iar angajații, mai ales cei din noua generație, apreciază această tendință. Crearea unui pachet salarial care include beneficii extra-salariale diverse crește șansele de atingere a obiectivelor de recrutare și de employer branding. O companie care are in vedere crearea unui echilibru între viața personală și profesională a angajaților, prin acordarea unui beneficiu care să susțină financiar vacanțele, își sporește șansele de a atrage cei mai buni candidați de pe piață și de a-i motiva pe cei care fac deja parte din companie”, a adăugat Sven Marinus.

Beneficii pentru angajat și angajator

Voucherele de vacanță în format electronic sunt o soluție modernă și avantajoasă de motivare: efortul logistic de distribuție personală a tichetelor este eliminat și sunt 100% deductibile. Acestea sunt apreciate mai ales în perioada de planificare a concediilor, datorită ofertelor speciale și listei generoase de destinații disponibile. Spre deosebire de oferirea aceleiași sume nete în bani, compania face o economie de 37% la bugetul destinat angajatului. 

Suma cu care este alimentat Cardul Turist Pass este valabilă un an, iar acesta poate fi alimentat de mai multe ori. Acest beneficiu poate fi oferit atât angajaților din sistemul privat, care pot primi până la 11.400 de lei anual, cât și celor care lucrează în instituții publice. Instituțiile publice le pot oferi angajaților vouchere de vacanță între 1 iulie 2017 și 30 noiembrie 2018. Cei din urmă pot fi recompensați anual cu până la 1.450 de lei pentru vacanță.