Potrivit surselor Evz, starea lui Dragnea este influențată și de deciziile pe care le ia în viața sa amoroasă. Sursa la care se face referire susține că Liviu Dragnea nu mai este cu Irina Tănase, ci cu o altă tânără. Despre cine este noua cucerire a liderului PSD nu sunt date detalii.

Totuși informația venită pe surse din PSD trebuie abordată cu scepticism. În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Irina Tănase se afla internată în spitalul Sanador, unde ar fi suferit o intervenție chirurgicală. Ea ar fi suferit de o afecțiune cervicală. Premierul Viorica Dăncilă a mers să o viziteze chiar dacă programul ei din acea perioadă era foarte încărcat.

Mai mult decât atât, Irina Tănase și Liviu Dragnea au fost plecați împreună în Dubai, iar Codrin Ștefănescu s-a grăbit să anunțe că cei doi se vor căsători cât de curând și că amânarea nunții a fost provocată doar de o altă nuntă, cea a fiului președintelui PSD.

Momentan, Liviu Dragnea se află într-un turneu prin țară și ține discursuri prezidențiale, în care-l dinamitează pe Klaus Iohannis.