Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune. Vedeta arată impecabil și este întotdeauna o gazdă bună în cadrul emisiunilor pe care le prezintă.

În toată cariera sa, aceasta a dat dovadă de profesionalism, iar de această dată, Mirela Vaida a ținut să-și informeze fanii cu privire la ultima modificare pe care o va face.

Luni, la finalul emisiunii ”Acces Direct”, vedeta le-a transmis telespectatorilor că nu o vor mai vedea de luni. Totuși, pentru a nu-i speria complet, aceasta a postat pe pagina personală de socializare motivul pentru care va absenta.

Se pare că Mirela Vaida urmează să aibă filmări în cadrul emisiunii ”Te cunosct de undeva”, tot de la Antena 1.

Mirela Vaidă și-a informat deja fanii

Totodată, vedeta, care ține enorm la fanii săi, le-a transmis telespectatorilor că nu va lipsi mult, spunând că se va întoarce marți în rolul de prezentatoare a emisiunii și că Acces Direct va fi în direct și luni.

„Luni eu nu voi fi prezentă la emisiune, pentru că am filmări la „Te cunosc de undeva”, dar marți mă întorc în direct și Acces Direct oricum va fi în direct și luni”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

O altă bucurie pentru fani a fost că tot vineri, Mirela Vaida și-a lansat cel de-al doilea videoclip în mediul online. Aceasta a fost extrem de mândră de noua sa realizare și a împărtășit-o cu fanii pe pagina sa Instagram, pe care i-a îndemnat să o urmărească.

„Buna dimineata!!!! Dragi romani, dragi moldoveni, acum cateva minute am lansat cel de-al doilea videoclip de muzica populara! O “batuta” moldoveneasca autentica, impreuna cu @formatia_basarabia ! Sper sa va placa!!! Hai la joc!! Link in bio ⬆️ Zi minunata!! ❤️🤗💃”, a scris Mirela Vaida pe contul personal de Instagram.