Ioana Năstase a trecut prin momente teribile. Soția lui Ilie Năstase susține că a fost agresată chiar de soțul ei. Deși în urmă cu câteva zile, aceasta spunea că nu știe dacă va divorța sau nu după incident, acum, Ioana Năstase vine cu noi informații.

Aceasta a declarat că nu s-a certat cu soțul ei din cauza lui Nick Rădoi. Potrivit acesteia, cearta a avut la bază un alt motiv, însă atitudinea lui a șocat-o complet.

“Nu este adevărat că m-am certat cu Ilie Năstase din cauza mesajelor de la Nick Rădoi. Sub nicio formă, nu. Cearta a început de la un lucru banal. Eu îi respect fostele soții, nu de la trecutul lui a început conflictul. M-am speriat foarte tare de data asta. N-am lămurit lucrurile, eu sunt la Constanța și el e la București”, a declarat Ioana Năstase în emisiune La Măruță, de la Pro Tv.

Întrebată dacă vrea să divorțeze după incidentul care a șocat-o atât de rău, Ioana Năstase a evitat să dea un răspuns clar.

“Important este să fim sănătoși! Trebuie să mă gândesc foarte bine la ce am de făcut!”, a spus soția lui Ilie Năstase.

Se pregătesc de divorț?

Nu se știe încă dacă cei doi se pregătesc de divorț, însă deși Ioana Năstase a chemat poliția după incidentul violent, aceasta a refuzat să depună plângere penală împotriva soțului ei.

Totuși, ea a mai adăugat că de acum încolo va avea grijă să țină mereu o persoană în preajma ei pentru a se simți în siguranță.

“Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare.

Totul s-a declanșat într-o fracțiune de secundă. Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase, pentru ProSport.