Concurent în cadrul concursului, Iulian Pitea dezvăluie că a fost amenințat cu moartea. Asta după ce în finala competiției, acesta a fost de partea lui Beatrice Olaru, marea câștigătoare a finalei.

„Am fost şocat când am văzut ce se întâmplă! Niciodată, nu aş fi crezut că unele cuvinte de ale mele pot fi interpretate într-un asemenea mod! Faptul că m-am poziţionat de partea lui Betty în ultimul act al competiţiei a fost considerat ca un afront adus lui Alin, dar nu a fost deloc aşa,” a declarat Iulian Pitea jurnaliștilor de la wowbiz.ro.

În urma rezultatelor celui de-al doilea sezon al Exatlon, foarte mulţi fani ai emisiunii au criticat dur alegerea câştigătorului şi au acuzat postul de televiziune că a tras de sfori.

Timpii pe care trebuia să-i scoată Beatrice pentru a se impune în faţa lui Alin Andronic erau unii uşor de obţinut pentru că fetele au fost foarte slabe în această competiţie. În schimb băieţii, au concurat foarte bine şi Alin trebuia să atingă practic imposibilul. Și Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor a spus înainte de competiţie că va câştiga Beatrice, semn că a ştiut că Alin a pierdut concursul încă înainte de a începe, deşi el a fost cel care a dus greul în echipa sa.