Simona Gherghe a trecut prin momente cumplite după ce fiica sa a intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. Prezentatoarea Tv a fot nevoită să-și facă testul pentru a se putea calma.

Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea Tv, pe contul personal de socializare. Aceasta a povestit cum, recent, fiica sa, Ana, înscrisă la cursuri de balet, a fost informată că una dintre colegele sale a fost infectată cu noul coronavirus.

Simona Gherghe nu au stat prea multe pe gânduri și a mers direct la medic pentru a se testa. Vedeta și-a luat toate măsurile de precauție pentru că nu a dorit să îi pună în pericol pe colegii săi și pe concurenții emisiunii pe care o prezintă.

”De vreo două săptămâni, fiica mea a început să facă balet și luni seara ne-au sunat de la clubul respectiv și ne-au anunțat că una dintre fetițele din grupa Anei a fost testată pozitiv cu COVID-19. Vă dați seama că în momentul acela au fost niște momente groaznice de panică.

Ele se văzuse toată săptămâna. Cred că în 10 minute am sunat la medicul de familie, ne-am suit în mașină și am mers să ne testăm”, a spus Simona.

Momente cât o eternitate

Calvarul nu s-a terminat aici. Prezentatoarea Tv a mai explicat că cele 24 de ore în care a așteptat rezultatul testului i s-au părut o eternitate, însă din fericire, au reușit să o calmeze. Noaptea trecută, aceasta a aflat că nu s-a infectat, însă în continuare blondina preferă să fie precaută și prezintă emisiunea din platou departe de ceilalți.

”Cele 24 de ore au trecut foarte greu. Testul a venit aseară, târziu și rezultatul și suntem amândouă negative. Totul este în regulă și sunt foarte fericită că este bine.

O să continui să transmit emisiunea din platou, ca o măsură suplimentară de precauție, deși sunt ok și am trecut de hopul acesta”, a adăugat vedeta.