Anca Serea a făcut publică situația chiar pe pagina sa de socializare.

Potrivit mesajului transmis de vedetă, Sarah, Leah, Moise, David și Ava, cinci dintre copiii ei, au probleme de sănătate în sezonul gripal, iar prima care a fost “atinsă” de viroză este Sarah. Fetița Ancăi Serea are febră, dureri musculare, apetit scăzut, tuse şi alte simptome specifice.

A doua persoană afectată a fost mezina, Leah. Micuţa a făcut bronşiolită şi a primit un tratament adecvat vârstei. Apoi au urmat încă trei din cei șase copii, fiecare cu simptome diferite.

“Situația la noi este așa: Sarah a fost prima din familie “atinsă” de această viroză,: 39 cu 2 febra, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap, gât și tușe. Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i f cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febra ff mare 40, 2 de dimineață, deși este pe antitermice, iar de două zile și David … Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită iar Noah #rezistă! Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu…greu! Sunt convinsă că e doar o perioada, dar lipsa somnului…”, a scris Anca Serea pe Instagram.