Fericiții câștigări ai concursului sunt:
 
Catalin Capatina
 
Claudia Mihai
 
Eleonora Magiar
 
Florentina Badea
 

Micu Ionela Senica

Acest concert este motiv de sărbătoare, deoarece are dublă semnificație, marcând 10 ani de la înființarea trupei, precum și ziua de naștere a celebrului artist Damian Drăghici. Mai mult, la acest concert publicul va avea oportunitatea de a asculta în variantă live, cel mai recent album al formaței, „Gipsy Rock”.

 

În cadrul evenimentului, veți avea ocazia să ascultați live reinterpretari ale unor cantece celebre din repertoriul romanesc al secolului XX (Saraiman, In statie la Lizeanu, Mona, Constantine, Constantine, Cine a pus carciuma in drum etc.), ce îmbină instrumentele traditionale lautaresti cu elemente de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues.

Proiectul „Gypsy Rock” este primul de acest fel realizat în România, Damian reușind să îl pună în șcenă alături de cei cu care a colaborat de-a lungul anilor, într-o zi specială pentru el. Ziua de 31 martie este ziua de naștere a artistului și o va sărbători împreună cu publicul său, la Sala Palatului.

Printre cei care vor fi alături de trupa artistului, la acest eveniment, se vor număra Loredana, Ștefan Bănică, Smiley, Grasu XXL, Connect-R, Cornel Ilie, Lora, Alina Eremia, Feli, Cristina Bălan, Nicole Cherry și mulți alții.

Îndrăgitul artist a declarat că: „Damian & Brothers a fost și este cel mai frumos proiect din viața mea! La 10 ani de la înființare, m-am gândit să fac un album aniversar cu ajutorul tuturor artiștilor prieteni care au înregistrat alături de noi pe Gypsy Rock. Așa că vă aștept pe 31 martie, de ziua mea de naștere, să sărbătorim 10 ani aniversari ai trupei Damian & Brothers! O sa fie nebunie mare, fraților!”

31 martie 2017, o să fie o zi ce trebuie marcată în calendar, dragi cititori, iar pentru fericiții concurenți care vor câștiga prin tragere la sorți invitațiile pentru show-ul marca Damian& Brothers, va fi o sarbatoare de neuitat, la Sala Palatului!

 

Mult succes!

 

Pentru mai multe detalii despre concurs vă rugăm consultați regulamentul aici.

Recomandăm celor care doresc să participe la eveniment să achizițoneze din timp bilete. Dacă veți câștiga, aveți posibilitatea de a face un prieten fericit, oferindu-i un bilet la acest concert extraordinar. Biletele se pot achiziționa de pe www.eventim.ro. și din rețeaua magazinelor partenere