Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis care au promis că vor dona bani pentru ajutorarea victimelor incendiilor care răvăşesc în această perioadă Australia, cu o mică diferenţă însă. Dacă majoritatea va contribui în urma aşilor de la meciuri, Simona spune că va dona câte 200 de dolari pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill în timpul meciurilor disputate în Australia.

Ce a promis Simona Halep

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi.

Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari.

Aşa sigur voi strânge mai mulţi bani”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter.

Darren Cahill promite că va dona şi el, alături de Simona

Răspunsul lui Darren Cahill nu s-a lăsat mult aşteptat. Antrenorul a promis că va dona şi el, alături de româncă.

„Bine jucat, Simona Halep. Voi dona şi eu câte 50 de dolari de fiecare dată când Simo îşi va pierde cumpătul. Aşa că, pentru prima oară, voi spune „Atinge-ţi obiectivul!” Inimile noastre sunt alături de toţi pompierii, voluntarii, serviciile de urgenţă, animalele şi toate familiile afectate de incendii”, a scris antrenorul australian pe contul său de socializare.

Lumea tenisului, aflată în Australia pentru debutul sezonului, s-a mobilizat în vederea strângerii de fonduri pentru victimele incendiilor de vegetaţie, a doua zi după apelul lansat în acest sens de Nick Kyrgios. Preşedintele Tennis Australia, Craig Tiley, a anunţat organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Openul Australiei şi la alte turnee prevăzute în perioada următoare, scrie news.ro.