Schimbare de proporții a Simonei Halep chiar înaintea meciului din sferturile de finală ale Roland Garros. Românca a renunțat la francezul Joan Soler, care i-a fost sparring partner. Sportiva il va inlocui pe acesta cu niste roboti.

„Acum vom lua un robot probabil pentru fazele superioare, pentru ca e nevoie de lovituri mai drepte, fetele cu care urmeaza sa joace lovesc mai plat”, a afirmat Daniel Dobre.

Simona Halep a mers la Paris fara doi membri din staff-ul sau, la care a renuntat. Este vorba despre sparring partner-ul Vasile Antonescu si kintoterapeutul Bogdan Covrig. Potrivit lui Daniel Dobre, Simona Halep a dorit sa aiba o echipa cat mai mica la Roland Garros deoarece simtea nevoia „de aer” in jurul sau.

„Este decizia ei, n-a fost ceva special pentru Roland Garros, a avut nevoie de mai multa liniste, au fost foatre multi in aceasta perioada, mai ales ca pentru ea e cel mai important Grand Slam la ora actuala. Ea a avut nevoie de mai multa comoditate mentala, echipa era prea mare. Avea nevoie de aer, ca sa zicem asa”, a mai spus Daniel Dobre.