Momente unice pentru Simona Gherghe, sâmbătă, 18 ianuarie, atunci când și-a botezat băiețul, pe Vlad Ioan, în prezența tuturor celor apropiați, printre care şi vedete de marcă din televiziunea autohtonă. Evenimentul a fost unul cât se poate de discret, mai ales că vedeta TV nu a postat niciun anunț pe paginile de socializare.

Simona Gherghe și-a botezat băiatul

Simona Gherghe a fost în culmea fericirii. Vedeta și-a botezat fiul, pe Vlad Ioan, spre marea împlinire a ei și a soțului ei, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea TV de la Antena 1 a ținut să fie totul extrem de discret, însă invitații serii au decis să publice pe Instagram imagini de la fericitul eveniment, scrie playtech.ro.

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii mai a anului trecut. Micuțul a venit cu mare bucurie în familia vedetei de televiziune, dat fiind faptul că aceasta își dorea de la bun început o familie numeroasă. Mai mult decât atât, pentru a se dedica exclusiv creșterii celor doi copii ai săi, vedeta a renunțat la muncă. Pe atunci, prezenta emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1, care acum este păstorită de buna sa prietenă, Mirela Vaida.

 Vedete la fericitul eveniment

Fiul Simonei Gherghe, în vârstă de opt luni a primit sâmbătă Taina Sfântului Botez. Și pentru că o bucurie trebuie împărtășită cu cei dragi, alături i-au stat mulți apropiați, de asemenea vedete de televiziune, printre care Daniel Buzdugan, Ionela Năstase, Mirela Vaida, dar și alții.

‘”Simona Gherghe, fosta mea colegă de la Radio Nord Est (Iași), și-a boteazat azi băiețelul, Acum petrecem„, a scris Daniel Buzdugan pe contul de socializare, iar Mirela Vaida a adăugat:

”About last night!! 🎤🥂🎉💖 Cei mai frumosi, mai mari si mai senini ochi albastri de baietel!! Vlad Ioan, voinicul Simonei Gherghe, s-a crestinat ieri iar noi am petrecut pana dimineata!! Laa multi ani, Vladiuc!! La multi ani, @simgherghe !!!”, a scris pe contul de Instagram. Evident, Mirela Vaida, i-a încântat pe invitați și vocea, dar și cu prezența, purtând o rochie neagră fără umeri. Simona Gherghe a strălucit purtând o rochie lungă, afișând o eleganță greu de egalat.