Deși momentul se va lăsa așteptat, Simona Gherghe a declarat că ia foarte serios în calcul revenirea. Aflată în izolare la domiciliu de o lună de zile, alături de soțul ei, de cei doi copii și una dintre bunici aceasta a spus, într-un interviu că virusul i-a dat toate planurile peste cap.

Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 a vorbit despre planurile sale de viitor și a spus cu tărie că odată cu terminarea pandemiei are de gând să se întoarcă la profesia ei.

„Sper să fie bine și să mai existe bugete pentru producții tv. Sunt mulți oameni care și-au pierdut pâinea și care stau cu grija lunilor ce vor urma. Dar am speranța că, ușor, ușor, lucrurile vor reveni la normal, căci românii iubesc să se uite la televizor.

Mi-e dor de televiziune, de adrenalina live-ului, de interacțiunea cu telespectatorii. Când se va termina pandemia asta, am de gând să mă întorc la profesia mea, într-un format pe care îl voi alege cu grijă.

Până atunci, mă ocup de platformele mele de social media, Facebook și Instagram, unde am început o serie de interviuri cu oameni celebri, dar și cu specialiști în diverse domenii”, a dezvăluit Simona Gherghe într-un interviu acordat Click!.