Liviu Dragnea a intrat în zodiac ghinionului. Pierde absolut orice, pe bandă rulantă. După ce a pierdut alegerile europarlamentare ca șef al PSD și a ajuns în pușcărie, o nouă veste rea a venit pentru acesta.

Cunoscutul protestatar Moroșanu Tivilic, cunoscut sub pseudonimul Marian Ceaușescu, a reușit să repună pe rol procesul prin care îi solicită suma de 45.000 lei lui Liviu Dragnea, după ce inițial judecătorii îi respinseseră cererea. Marian Ceaușescu s-a certat recent și cu Firea.

Marian Ceaușuescu l-a dat în judecată la începutul acestui an pe Liviu Dragnea și i-a solicitat daune morale după ce a fost numit ”securilă” de către fostul lider PSD. În martie, Judecătoria Sectorului 3 i-a respins cererea protestatarului, însă o lună mai târziu, Ceaușescu a reușit să obțină admiterea reexaminării cererii cu privire la încheierea inițială. Prin această decizie, dosarul a ajuns la completul inițial investit, iar procesul civil împotriva lui Liviu Dragnea se va relua peste o săptămână.

Cererea de chemare în judecată vine după ce, la începutul lunii februarie, protestatarul l-a huiduit pe Liviu Dragnea la ieșirea de la o ședință a Asociației Municipiilor din România, iar liderul PSD i s-a adresat cu „Securilă”. „Câți bani ai furat? (…) La pușcărie” – a fost mesajul pe care protestatarul l-a strigat atunci când Liviu Dragnea a ieșit de la discuțiile cu primarii de municipii. „La pușcărie să mergi tu, securilă! Direct!” – a fost răspunsul liderului PSD.

Marian Moroșanu, poreclit „Ceaușescu”, solicită ca președintele PSD să-i prezinte scuze publice, la o oră de maximă audiență, „la posturile de televiziune care au difuzat știrea, cu arătarea faptului că acuza de securist a fost nedreaptă și lipsită de orice temei”.