Pregătirile sunt în toi pentru show-ul „Îmi place dansul” ce va debuta la Kanal D în această toamnă. Echipa Juriului emisiunii este completă, iar prezentatorii show-ului abia așteaptă să îi cunoască pe concurenți și să revină în luminile reflectoarelor. Victor Slav și Cristina Mihaela Dorobanțu vor fi gazdele acestui show, care își va cuceri telespectatorii prin frumusețea evoluțiilor, adrenalină, și cele mai tari hituri ale momentului.

Cu o experiență îndelungată în televiziune, apreciat de categorii largi de telespectatori, carismatic, Victor Slav e nerăbdător să facă parte din acest show, iar bucuria este cu atât mai mare cu cât specificul emisiunii pe care o va prezenta este una cu și despre dans și oameni care își doresc să uimească prin performanța lor.

„Mă face fericit că oferim bucurie, atât telespectactorilor, cât și concurenților. Va fi un show total, cu multă emoție, cu o varietate de coregrafii și concurenți pregătiți să facă față unor provocări uriașe, în fața unui juriu exigent. Abia așteptăm să oferim premiul de 100.000 de lei! Cel mai bun să câștige!”, a spus Victor Slav.

Remarcabilă în show-ul fenomen „Bravo, ai stil”, precum și apariție constantă în „Teo Show”, alături de Teo Trandafir și Bursucu, în calitate de prezentator al rubricii „Secrete intre fete”, Cristina Mihaela Dorobanțu este o tânără vedetă care a dovedit că frumusețea merge mână în mână cu inteligența, spontaneitatea și dorința de a face performanță.

„Sunt nerăbdătoare să înceapă competiția <Îmi place dansul>. E un vis implinit să fac parte din acest show grandios. Voi fi in permanență alături de concurenți, știu ce înseamnă emoțiile uriașe, să fii concurent și să ai atâta presiune pe umeri. Nu va fi o luptă ușoară pentru ei, dar va fi probabil cea mai frumoasă experiență a vieții lor. Îi invit pe telespctatori să fie alături de concurenți în călătoria lor spre a-și implini visul”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

Telespectatorii vor avea parte în toamna aceasta de o incredibilă competiție de dans. Concurenți ambițioși și talentați vor face deliciul publicului prin evoluțiile lor, jurații, Beatrice Rancea, Emil Rengle, Cocuța și CRBL, vor fi cu ochii pe fiecare mișcare a lor. Coregrafiile complexe, creativitatea, momentele neprevăzute , emoțiile uriașe nu vor lipsi din acest show extraordinar.