Gerard Pique căpitanul Barcelonei, s-a declarat extrem de decepționat de înfrângerea istorică suyferită de Barcelona. El a susținut că scorul rușinos încasat este un semnal că trebuie să se schimbe multe lucruri, și nu doar la nivelul lotului sau al staff-ului tehnic.

”A fost un meci oribil, o seară proastă. Mi-e rușine, ăsta este cuvântul. Nu se poate juca așa. Nu ne-a ieșit nimic în seara aceasta. Nici în prima repriză, nici în a doua. Sper ca acest rezultat ne va servi la ceva”, a spus Pique, imediat după meci.

Se pare că și iubita sa, celebra Shakira, care e într-o relație cu jucătorul catalan încă din 2011, a fost la fel de dezamăgită. Mai mult chiar, artista de renume mondial încearcă să-și convingă iubitul să se transfere de la Barcelona.

La finalul jocului, Pique a declarat că este gata să plece de la Barcelona.

”Trebuie să vină sânge proaspăt. Dacă e nevoie, sunt primul care pleacă. Schimbări trebuie să existe peste tot”, a spus apărătorul central.

Potrivit presei spaniole, citate de digisport.ro, Shakira încearcă de mult timp să-l convingă pe Pique să schimbe locul și să plece de la Barcelona. Jurnaliștii spanioli au dezvăluit că Shakira vrea să se mute la Miami, în Florida, unde fundașul ar putea să își încheie cariera.

Sursa citată a susținut că cei de la Inter Miami, echipa lui David Beckham, ar avea deja pregătită o ”ofertă de milioane” . Dacă Pique ar accepta, atunci Shakira ar fi una dintre cele mai fericite persoane. Acesta a mai locuit la Miami și în trecut iar cântăreața ar fi mai aproape de țara natală și ar avea mai multe oportunități în carieră.