„UPC va rămâne consecvent promisiunii de a deschide lumea digitală pentru fiecare oferind soluţii simple şi accesibile în dorinţa de a aduce tehnologia mai aproape de oameni. De aceea vom investi în relaţia cu clienţii noştri şi ne vom concentra pe interactivitate pentru a fi alături de ei cu fiecare decizie pe care o vom lua”, a declarat Severina Pascu, noul CEO al UPC România.

Cine e Severina Pascu
În cadrul UPC, Severina Pascu a fost implicată la nivel decizional şi operaţional în stabilirea şi implementarea strategiei generale, a dezvoltãrii departamentelor companiei şi în coordonarea operaţionalã a activităţii de retail.
Severina şi-a început cariera în 1996 în cadrul KPMG România şi şi-a continuat-o ulterior în Marea Britanie, unde activitatea sa a fost concentratã pe companii locale şi multinaţionale din domeniul producţiei şi din sectorul serviciilor.
Între 2000 şi 2005, Severina a lucrat în cadrul Metromedia International Telcell, companie americanã de telecomunicaţii prin cablu, unde a deţinut o serie de funcţii de conducere, atât în România cât şi în Londra. A inceput ca Director Financiar pentru România şi Moldova, iar în 2001 s-a mutat la Londra.
Severina a contribuit la dezvoltarea şi extinderea business-ului companiei la nivel regional asigurând coordonarea activităţilor financiare a 13 subsidiare din 8 ţări ale grupului. Între 2003 şi 2004, şi-a consolidat poziţia în cadrul Metromedia International şi a fost numitã Director  General  pentru Lituania.
După acumularea unei experienţe de peste 5 ani pe plan internaţional, Severina Pascu a ales sã se întoarcã în România, ca Director în cadrul CAIB România, una dintre principalele bănci de investiţii din Europa Centrală şi de Est. Activitatea la CAIB a continuat până în 2008, cand s-a alaturat echipei  UPC România.
Severina este economist acrediat pe plan internaţional şi este absolventã a Academiei de Studii Economice.
Pe plan personal, Severina este căsătorită şi are o fetiţă de un an. În timpul liber este pasionată de schi, scufundãri, golf şi cãlãtorii.
SURSA:UPC