Seminee Expert este una dintre companiile de profil care isi propune sa aduca pe piata sisteme de incalzire care sa impresioneze prin eleganta, stil, confort si randament sporit. Compania a fost infiintata in anul 2007, din dorinta de a asigura produse si servicii premium si in Romania.

O gama completa de sisteme incalzire pentru caminul tau

„Asiguram servicii complete, dezvoltate in urma unei experiente de aproape 18 ani in acest domeniu. Respectam cu dedicare standardele dupa care se ghideaza partenerii nostri europeni, astfel ca oferim servicii premium de proiectare si montare seminee, sobe sau cosuri de fum profesionale”, afirma directorul general al companiei Seminee Expert, Mugur Mazilu.

Oferta companiei consta in proiectarea, executia si intretinerea de:

  • Seminee – Clientii pot alege dintr-o gama diversificata de seminee moderne, clasice, rustice, exclusiviste, norvegiene, seminee cu bio-etanol, dar si seminee pentru exterior.

 

Acestea reprezinta o resursa alternativa de caldura eficienta si prietenoasa cu mediul inconjurator.

Compania colaboreaza cu producatorul norvegian Nordpeis, care produce sisteme de incalzire moderne, capabile sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte;

  • Sobe – Seminee Expert asigura peste 50 de modele de soba care pot incalzi prin convectie sau radiatie.

Oferta este alcatuita din sobe suedeze, norvegiene, din otel si sobe fonta, care pot fi adaptate conform stilului arhitectural dorit;

  • Focare – Gama de focare contine peste 250 de modele fabricate din materiale durabile, care pot fi personalizate pentru a infrumuseta orice incapere. In functie de modelul ales, acestea pot oferi un ranament de pana la 85% , oferind un confort termic deosebit;
  • Cosuri de fum – Compania comercializeaza sisteme de cosuri de fum din inox si ceramice profesionale, importate din Germania si Olanda. Aceste se potrivesc cu orice tip de combustibil (lemn, gaz, ulei) si au pana la 30 de ani garantie de utilizare in conditii favorabile;
  • Accesorii seminee – Fiecare componenta a unui sistem de incalzire contribuie la obtinerea unui randament maxim de utilizare.

In aceasta categorie sunt disponibile elemente precum: legaturi focar-cos de fum, filtre particule cosuri de fum, grile pentru seminee, recuperatoare seminee etc.

Cum se deruleaza un proiect obisnuit in cadrul acestei companii?

Dupa ce clientul isi exprima dorinta de a colabora, o echipa mobila formata din specialisti se deplaseaza acolo unde este nevoie pentru masuratori si stabilirea necesarului termic.

Pe baza unei discutii ample cu beneficiarul si a datelor tehnice colectate, se stabileste oferta si se inchieie contractul.

Procesul continua cu  proiectarea schitelor 3D si a planurilor decorative, care redau imaginea finala a produsului. Montajul si serviciile de mentenanta sunt asigurate de echipe proprii calificate.

 

Seminee-Expert.ro – Siguranta in exploatare, consum mic, autonomie ridicata

 

Un sistem de incalzire modern se caracterizeaza printr-o eficienta ridicata, siguranta pentru casa si familie, cheltuieli reduse prin diminuarea consumului de combustibili si, desigur, un grad ridicat de autonomie.

Pe langa functionalitate, elementele de incalzire sunt adaptate oricarui stil de amenajare. Compania Seminee Expert colaboreaza cu pietrari si sculptori talentati, dedicati conceptului unic ce sta la baza acestei companii – implementarea si promovarea calitatii.

Clientii multumiti sunt cea mai buna metoda de promovare a unei afaceri de succes

O companie cu experienta stie ca fiecare proiect de succes inseamna o noua carte de vizita pentru potentiali clienti.

„In acest moment, circa 70% dintre clientii nostri provin din recomandarile altor clienti multumiti. Acest fapt ne bucura si ne determina sa respectam in continuare valorile si principiile care determina bunele practici ale companiei noastre”.

Fiecare proiect este gandit si implementat „doar impreuna cu clientul sau arhitectul casei”, astfel ca beneficiarii sunt la curent cu stadiul lucrarilor si au posibilitatea de a interveni in timpul executiei.

 

Respectul fata de clienti asigura succesul Seminee-Expert.ro

Expertii care alcatuiesc aceasta echipa isi doresc sa dezvolte cultura arderii lemnului si sa pastreze acelasi nivel calitativ, alaturi de noi parteneri si asociatii de profil.

Acest lucru este posibil cu multa pasiune pentru munca depusa si, mai ales, respect pentru clienti.

Valoarea banilor investiti trebuie justificata fara compromisuri, iar atentia pentru detalii nu trebuie sa lipseasca

Mugur Mazilu afirma ca „Seminee Expert a devenit un brand la nivel national, cunoscut de aproape toti producatorii consacrati in spatiul european.  Aceasta onoare pe care ne-o fac cei din jurul nostru se datoreaza seriozitatii, respectului si stilului responsabil pe care il aborbam in relatia cu partenerii si clientii nostri”.

Pentru mai multe detalii despre serviciile si produsele disponibile, accesati www.seminee-expert.ro

Date de contact

Telefon: +40 318 169 286

E-mail: [email protected]

(P)