Jurnaliștii americani au surprins-o pe fosta doamnă Bill Gates în clubul privat Zero Bond Thursday din New York, înconjurată de  de șase bodyguarzi și trei SUV-uri, potrivit foxbusiness.

Un veteran al scenei celebrității a spus că nu a văzut niciodată o astfel de echipă de securitate, adăugând că și cele mai mari vedete au de obicei doar două mașini.

Aceștia au spus că o astfel de echipă de scuritate este de obicei rezervată doar persoanele din nivelurile superioare ale Guvernului sau foștilor președinți.

Melinda Gates și-ar fi făcut apariția și la celebrul restaurant Tribeca Bubby’s, după care a fost cazată la un hotel modern din centrul orașului New York.

Melinda Gates se află în mijlocul unui divorț de fondatorul Microsoft și cel mai bogat om din lume, Bill Gates, pe fondul zvonurilor că ar fi avut o aventură de cinci ani cu un angajat, în urmă cu două decenii.

Riscurile la care se expune Melinda Gates

Melinda are probabil o asemenea echipă de securitate din cauza averii imense a familiei sale. Cu toate acestea, amenințarea ar putea veni și din partea adepților teoriei conspirației, după ce aceștia au susținut că fostul cuplu folosește vaccinul COVID-19 pentru a implanta microcipuri în oameni.

Divorțul anului a avut o altă întorsătură la începutul acestei săptămâni, când s-a anunțat  că Melinda Gates va rămâne în calitate de co-președinte al fundației lor Gates pentru o perioadă de doi ani.

Celebra pereche a anunțat în mai  că intenționează să se despartă după 27 de ani de căsătorie.

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates a fost prezent, săptămâna trecută la o conferința exclusivă din Sun Valley. Acesta a participat la o cină găzduită de fostul președinte al Allen & Co, Herb Allen. În timpul unei conferințe de presă, Gates a vorbit și despre divorțul său de soția sa, Melinda Gates.

Bill Gates nu a spus nimic despre o posibilă aventură, atunci când a discutat despre sfârșitul căsătoriei sale. Un participant a declarat că întreaga discuție a fost foarte emoționantă.