România a pierdut o nouă oportunitate extrem de importantă. Economia autohtonă este pe butuci și continuă să ne tragă în jos. Aceste dezvăluiri dureroase au fost făcute chiar de către ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, care a explicat și cum s-a ajuns într-o asemenea situație.

România nu mai are nicio șansă

Florin Cîțu spune că este un adevărat dezastru. Economia țării a fost pusă pe butuci în PSD, iar acest lucru reprezintă o frână pentru dezvoltare. Este aproape imposibil ca România să treacă la moneda euro în anul 2024.

”2024, se poate, dar trebuie să fim extrem de ambițioș. Dacă România arăta așa cum o lăsase PSD pe hârtie, atunci era posibil. Dar când îți lasă o economie cu un deficit de 4%, cu o mulțime de programe, progrămele, subvenții și alte nebunii, da, era posibil, dar la cum arată România reală, nu cred. Aceea nu era o realitate, aia era o Românie pe hârtie, dar realitatea este cu totul alta. Oamenii ăștia au fost pur și simplu criminali, iresponsabili față de țară.”, a spus Florin Cîțu, la Adevărul Live.