Elite Business Women, cea mai mare companie de educație antreprenorială pentru femei din România care pune bazele unei culturi antreprenoriale la nivel internațional.

Aceasta se bazează pe conceptul de Marketing prin Afiliere şi este un exemplu de economie colaborativă, conform unui comunicat remis Agerpres.

Potrivit comunicatului, din punct de vedere al câştigurilor salariale, în România bărbaţii sunt în continuare mai bine plătiţi decât femeile, pentru acelaşi loc de muncă. Drept urmare, un bărbat câştigă cu 6% mai mult decât o femeie, deşi prestează aceleaşi servicii. Decalajul de gen îl regăsim şi atunci când vine vorba despre antreprenoriat. Potrivit unui studiu realizat de Mastercard Index of Women Entrepreneurs, 28,9% dintre afacerile din ţară sunt deţinute de femei, plasând România pe locul 9, din cele 57 de state analizate.

Viziunea Elite Business Women

Viziunea Elite este să construiască prima companie elitistă de educație antreprenorială pentru femeile antreprenor din România, care pune bazele unei culturi antreprenoriale la nivel internațional!