Digi K2 beneficiază de 6 GB RAM și 128 GB memorie internă, de un procesor Octa Core 2Ghz MTK (P70) și de o cameră foto mai puternică (48 MP).

Noua generație de terminale marcă proprie Digi C2, Digi R2, Digi K2 va fi prezentată, în premieră, în cadrul Go Tech World.

Digi C2, modelul de intrare în gamă, este prevăzut cu un ecran de 6,1”, față de 5,2”, cât avea predecesorul Digi C1. Celelalte două modele din gamă fac saltul la diagonala de 6,3”.

Prevăzute cu dual-camera și funcționalități de ultimă oră precum deblocare facială, senzor amprentă digitală, display full-view și waterdrop notch, telefoanele Digi primesc un plus de forță și responsivitate, grație procesoarelor cu performanțe superioare.

Digi C2 vine cu 3GB RAM și 32 GB memorie internă și un procesor Quad Core 2Ghz MTK (A22), Digi R2 – 4 GB RAM și 64 GB memorie internă și procesor Octa Core 2Ghz MTK (P22).

Întreaga gamă de telefoane Digi, care vine cu sistemul de operare Android 9.0 Pie, reprezintă cea mai bună ofertă sub raportul calitate-preț de pe piață. Pentru abonații Digi Mobil, Digi C2 va fi disponibil la prețul de 399 lei (inclusiv TVA), Digi R2 la prețul de 499 lei (inclusiv TVA) și Digi K2 la prețul de 999 lei (inclusiv TVA). Telefoanele pot fi achiziționate și în rate, din rețeaua de magazine a operatorului.

La standul Digi poate fi testată tehnologia 5G

O altă atracție a standului Digi o reprezintă efectuarea de speed-teste cu terminale 5G Xiaomi. Vizitatorii vor putea testa capacitățile celei mai noi tehnologii mobile disponibile în oferta Digi, cu ajutorul terminalelor expuse în stand. Lansat la finalul lunii iunie 2019, Digi Mobil 5G Smart este cea mai avansată tehnologie disponibilă la nivel mondial, iar Digi | RCS & RDS a fost unul dintre operatorii care a făcut pionierat în România, în acest domeniu.

În prezent, operatorul deține stații de emisie în cele mai aglomerate zone din București, Constanța (inclusiv Mamaia), Iași, Cluj-Napoca, Oradea. Potrivit planului de dezvoltare anunțat cu ocazia lansării comerciale a serviciului, în etapa următoare de extindere a rețelei 5G se vor pune în funcțiune stații de emisie în Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, Brașov, Timișoara, Craiova, Sibiu și Brașov, pe Valea Prahovei.

Încă de la lansarea serviciului, abonații Digi Mobil care dețin un terminal compatibil 5G au putut efectua trafic și în rețeaua Digi Mobil 5G, beneficiind de trafic nelimitat la viteze superioare. Detalii despre oferta de terminale mobile și prețurile la care pot fi achiziționate sunt disponibile pe site-ul digiromania.ro.