Fostul secretar general al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj potrivit căruia el îl susține pe Teodorovici la șefia partidului.

„Sper să devină noul președinte al PSD! Sper să-și facă o echipă de oameni curajosi și hotărâți! Fără academii secrete, fără blaturi, fără ordine primite de la adversari. Și cred că este datoria tuturor membrilor PSD să-și recupereze partidul!

Sper ca acest mesaj să fie bine înțeles de către parlamentarii, președinții de organizații, primarii și activiștii PSD! Pentru că datorăm acest lucru tuturor celor care ne-au votat și au încredere în noi. Eu te susțin, Eugen Orlando Teodorovici! Și sper că mulți îmi vor urma exemplul începând de azi!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Actuala conducere a PSD, contestată de către fostul ministru al Finanțelor

Deși Eugen Teodorovici nu a anunțat oficial că dorește să candideze pentru funcția de președinte la Congresul PSD, acesta a contestat actuala conducere a partidului. Acesta este de părere că PSD l-a ajutat pe Orban să ajungă din nou în funcția de ministru în luna martie a acestui an. În plus, Eugen Teodorovici este de părere că PSD nu trebuie să facă jocurile altor persoane înafara partidului.

Recent, Teodorovici a declarat că dacă Iohannis nu va accepta alte persoane pentru funcția de premier al României, acesta ar trebui demis.

Marcel Ciolacu nu s-a lăsat nici el mai prejos și a declarat că momentan el este liderul interimar al PSD și că demiterea lui Iohannis nu este oportună. În plus, Ciolacu a declarat că planurile se fac în interiorul partidului, nu înafară.

Stănescu consideră că Teodorovici vrea dezbinarea partidului

„Dragi colegi, Văd ca exista niște colegi din PSD, Dancilă, Teodorovici, Ștefănescu și Caprar care vor sa destabilizeze partidul și sa ne facă rău. Și au ieșit public cu declarații sponsorizate pe Facebook exact în ziua în care a ieșit și Iohannis violent împotriva PSD. Nu mi se pare o întâmplare.

Adversarul nostru este in exterior. Și trebuie sa rămână așa. Din partea mea Marcel are toată susținerea. Și voi face și asta public”, le transmitea Paul Stănescu colegilor din partid, după atacurile Vioricăi Dăncilă.