Agenția nu percepe tarife de înscriere și nici de mediere, iar candidații selectați pot pleca la muncă în Anglia chiar până pe 15 decembrie. Plecările sunt săptămânale.

Se pot înscrie în program cu șanse de a fi selectate persoanele fără experiență în muncă sau calificare și care cunosc limba engleză.

Printre responsabilitățile muncitorului sunt: depozitarea mărfii, verificarea bunurilor și produselor din stoc, mutarea bunurilor și produselor în depozit, semnarea actelor de livrare, consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate, selectarea și ambalarea produselor pentru expediere, încărcarea și descărcarea mărfii și bunurilor, întreținerea curățeniei în depozit etc.

Candidații selectați vor încheia foarte repede contractul cu compania pentru care vor presta servicii și vor pleca foarte repede în Marea Britanie, de regulă în maximum o săptămână de la înscriere.

Se lucrează minim 37,5 ore pe săptămână, dar de regulă se prestează servicii circa 60-70 ore pe săptămână, ceea ce face să se ajungă la un câștig lunar substanțial. Se câștigă între 6,7 – 9 lire sterline brut pe oră, echivalentul a 9,24 -12,41 euro pe oră. Astfel, se poate ajunge și la un venit lunar de aproximativ 3.500 de euro.

Află AICI mai multe detalii despre ce acte trebuie să trimiți pentru a fi selectat de angajatorul britanic.