Funcţia care permite ştergerea mesajelor trimise deja va fi schimbată. Această opţiune a fost foarte apreciată de către foarte mulţi dintre cei care utilizează în mod frecvent platforma de mesagerie.

WhatsApp permite ștergerea unui mesaj la maxim 1 oră, 8 minute și 16 secunde de la expediere, însă e necesar că recipientul să deschidă aplicația și să primească efectiv de la serverele companiei cererea de ștergere a mesajului. Dacă acea persoană nu deschide aplicația WhatsApp la maxim 13 ore, 8 minute și 16 secunde de la inițierea cererii pentru ștergerea acelui mesaj din conversație, atunci el va rămâne permanent în conversația acelei persoane, din păcate pentru expeditor.

 WhatsApp impunea în trecut trecerea unei zile de la inițierea cererii de ștergere și până la deschiderea aplicației de către interlocutor pentru a o primi, însă iată că perioadă a fost aproape înjumătățită de către companie, scrie idevice.com. Motivul din spatele acestei schimbări nu este cunoscut, dar unii presupun că ar fi vorba despre o dorință a celor de la WhatsApp de a împiedică exploatarea acestei funcții de către persoane care ar dori să șteargă în mod frecvent mesaje multe trimise către interlocutori. 

WhatsApp a implementat anul trecut funcția care permitea ștergerea mesajelor trimise către anumiți interlocutori, iar până în prezent a modificat-o de 2 ori după ce a oferit-o în mod public, iar cu siguranță vom vedea și alte modificări în viitor. De ce nu anunța WhatsApp modificări de acest gen este foarte greu de spus în momentul de față, însă sunt destul de sigur că dacă schimbările ar fi mai importante, compania americană ar face și anunțuri publice pentru utilizatori.