Mircea Badea continua seria ieșirilor scandaloase. Vedeta Antenei 3 a jignit din nou pe o rețea de socializare. Mai întâi, a uimit pe toată lumea cu pariul pe care l-a făcut la meciul dintre Barbora Strycova și Ashleigh Barty.

Acesta a postat pe contul de Facebook o fotografie cu pariul plasat. 2000 de lei pe Victoria australiencei Ashleigh Barty în meciul contra cehoaicei Barbora Stryocova, din semifinalele turneului de la Birmingham.

Barty, care avea o cotă de 1.22, s-a impus rapid, 6-4, 6-4. Astfel, Mircea Badea a câștigat 2444, 44 lei, având un profit de 444, 44 lei. Imediat acesta a postat și un mesaj jignitor la adresa contestatarilor. „Că să fie clar: nu îndemn pe nimeni la absolut nimic! Fiecare suntem majori, vaccinați și responsabili pentru deciziile proprii. Eu postez astea doar pentru că vod că multe javre se tăvălesc în chinuri. Îmi place asta. Ca să faci ce fac eu, trebuie mult discernământ, multă experiență, circumvoluțiuni și sânge rece”, a spus Badea.

De-a lungul ultimelor zile, Badea a postat mai multe astfel de bilete, cu mize mari, câștigul ridicându-se la 8000 de lei.