Cătălin Scărlătescu, dezamăgit de echipa sa din acest sezon

Cătălin Scărlătescu, extrem de nervos! Celebrul chef este dezamăgit de echipa sa din acest sezon. În ediția 16 din sezonul 12 al emisiunii TV „Chefi la Cuțite”, Cătălin Scărlătescu a cunoscut gustul amar al dezamăgirii.

Florin Dumitrescu a câștigat o probă ce i-a conferit privilegiul de a distribui ingredientele către celelalte două echipe, apoi a adus în joc o amuletă prețioasă.

Membrii echipelor adverse nu au mai putut să interacționeze cu bucătarii chefi, impunându-se astfel o interdicție strictă asupra comunicării dintre participanți și liderii echipelor.

Cătălin Scărlătescu a fost extrem de nemulțumit de felul în care s-au mișcat oamenii din echipa lui. Bucătarul chef ar vrea să fie mai organizați, să gândească fiecare mișcare înainte de a acționa și să nu mai muncească inutil.

A fost greu să îi controleze fără să comunice cu ei. În plus, a observat imediat că nu se pot descurca singuri în situații critice.

„Nu, asta nu e bucătărie! O să trebuiască să facem niște schimbări, să mai avem niște discuții… E foarte greu cu ei. Băi, stop, stop, stop! Fiți atenți!

Pe cuvântul meu de onoare, ziceți că sunteți fără cap. Fraților, nu mai luați 300 de kg de bacon, nu mai tăiați ca nebunul toate stafidele alea. Muncim degeaba!”, a zis el.

Cine ar putea câștiga Chefi la Cuțite?

Deși abia a început noul sezon, s-a aflat deja cine ar fi marele câștigator la „Chefi la Cuțite”. Fanii show-ului culinar au făcut încă din etapa preselecțiilor predicții în legătură cu cine va câștiga.

Este vorba despre Sorin Bontea! După ce a câștigat sezonul trecut, oameni cred că are mari șanse să câștige și sezonul acesta.

Îndrăgitul bucătar are în echipa sa unul dintre cei mai valoroși concurenți, căruia i-a oferit cuțitul de aur.

Valentin Florin Timofte, în vârstă de 36 de ani, i-a cucerit pe chefi cu un preparat simplu, dar extrem de gustos: o balotină de mămăligă cu șalău și un sos de saramură. Sorin Bontea este hotărât să-și păstreze supremația obținută de-a lungul celor 11 sezoane.

„Cum ar fi să câștig și sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea!

Abia aștept să întâlnesc noii concurenți și să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici pornește totul: dacă am alături de mine oamenii potriviți, nimic nu-mi stă în cale. Simt că e momentul să-mi iau revanșa”, a zis el.