Conform click.ro, Iulia Vântur ar primi pentru cele trei zile ale festivalului suma de 10.000 de euro, ceea ce a provocat un val de revoltă în mediul online. Mai mulți internauți au acuzat faptul că Televiziunea Română aruncă astfel banii pe geam și că prestația fostei vedete Pro Tv nu merită o sumă atât de consistentă.

Iulia va invita pe scenă mari artiști precum: Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, The Motans și Carlas Dreams.

„Dragii mei, am o veste de împărtășit cu voi. Ne întâlnim în curând, în Piață Sfatului din Brașov! Sunt bucuroasă să va anunț că voi prezența festivalul internațional de muzică Cerbul de Aur, ediția aniversară, alături de Gabriel Garko. Sunt onorată să fiu parte a acestui festival cu tradiție, care-mi reamintește momente frumoase din viață mea. Va aștept la Cerbul de Aur! Festivalul va fi difuzat în direct, de Televiziunea Română, 29 aug-2 sept ❤️, a fost mesajul Iuliei pe Faceboook pentru a-și informa fanii