Iulia Vântur, una dintre cele mai apreciate vedete din România, a spus  adevărul despre relația sa cu Salman Khan, unul dintre cei mai importanți actori din India. Românca spune că îl iubește pentru faptul că are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre.

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan: Îl iubesc pentru faptul că are curajul să se arate exact așa cum e el

Vedeta româncă a vorbit într-un interviu recent despre familia iubitului ei Salman Khan. Mai mult, aceasta îl descrie pe iubitul ei actor ca fiind un om simplu. Aceasta îl consideră un om extrem de inteligent, menționând că poartă cu el un bagaj plin de învățături primite de la părinții săi.

Iulia Vântur a vorbit despre iubitul ei și despre lecțiile pe care le-a învățat de la el într-un interviu făcut de revista VIVA!. Aceasta este de părere că „oamenii îl iubesc pentru faptul că are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre”.

Mai mult, aceasta a mai spus că actorului i se spune „bhai„ care în română se traduce „frate”, deoarece oamenii rezonează cu simplitatea și normalitatea lui. Iulia Vântur spune despre partenerul său că actorul este un om simplu și normal, dar care nu uită niciodată învățăturile primite de la părinții lui. Vedeta româncă a declarat despre aceștia că sunt niște oameni cu adevărat speciali în viața artistului.

Cea mai importantă lecție învățată de Iulia Vântur

Iulia Vântur a mai vorbit și despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la actorul indian. Acesta spune că Salman Khan a învățat-o să muncească în fiecare zi, să devină din ce în ce mai bună și să fie mai darnică cu cei din jur pentru că nimic nu îi aparține.

Vorbind despre viața sa în India, Iulia spune că nu colindă orașul foarte mult, dar își ocupă timpul cu tot felul de activități: canto, repetiții, antrenamente, yoga și nu în ultimul timp, petrece timp cu familia și prietenii. Mai mult, aceasta vorbește hindi doar cu staff-ul ei sau la job, în rest cu oamenii din jur folosește engleza sau hinglish, o limbă hibrid între engleză și hindi.