Răzvan Constantinescu îl critică pe George Simion

Răzvan Constantinescu, recunoscut românilor ca unul dintre medicii care s-au opus vaccinării împotriva COVID-19 și restricțiilor impuse populației, a criticat public pe George Simion, afirmând că acesta este un individ lipsit de respect care își batjocorește susținătorii din AUR.

„Ce oameni vrednici sunt în AUR și cum își bate joc un golan de ei!”, a scris medicul pe Facebook.

Când a fost întrebat cine este individul pe care îl numește „golan”, Constantinescu a furnizat mai multe detalii.

„Ăla cu ”scroafo”. Ăla cu ”boschetarule”. Ăla cu ”te agresez sexual”. Mai pe scurt, ăla de la galerie”.

Oamenii i-au luat apărarea lui George Simion

Cu toate acestea, numeroși oameni și-au exprimat sprijinul pentru George Simion. Unii membri ai AUR îl privesc ca pe un adevărat salvator.

„George Simion este singurul care a demascat si a avut curajul sa divulge furaciunile hotului Virgil si magariile lui Rares Pensatul. El este Vlad Tepes reincarnat. Traiasca George Simion INIMA DE AUR”, a comentat un bărbat pe pagina lui Răzvan Constantinescu.

De ceva vreme, medicul Răzvan Constantinescu a dat semne că își dorește să intre în competiția pentru alegerile prezidențiale.

Fiind afiliat AUR, va fi nevoie de sprijinul și susținerea partidului pentru a-și îndeplini planurile politice.

În mod teoretic, ar trebui să participe în cursă chiar liderul AUR, așa cum fac și alți lideri de partide importante, însă Simion a declarat în repetate rânduri că ar prefera să ocupe funcția de premier.

George Simion
SURSA FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

George Simion, amenințat de clanurile interlope

Liderul partidului AUR a luat decizia de a elimina clanurile interlope de pe listele de candidaturi ale partidului. Drept urmare, aceștia i-au amenințat cui bătaia și chiar și cu moartea.

Până recent, membrii clanurilor interlope au reprezentat o parte semnificativă a AUR-ului, contribuind cu sume considerabile de bani la finanțarea partidului, în ordine de sute de mii de euro. Aceștia mai spun că au fost scoși de pe listă cu doar o lună înainte.

Cu toate acestea, pare că Simion a făcut un schimb radical de direcție, eliminându-i pe acești susținători controversați de pe listele partidului.

Cei care au părăsit partidul spun că liderul AUR i-a trădat în folosul său personal.

De asemenea, liderul AUR a apărut într-o filmare de câteva secunde în care este furios și înjură mult.

Clipul a fost editat înainte de a fi postat pe  TikTok.

„Se destramă AUR, se destramă AUR! Bă….(text cenzurat) de cât timp ziceți voi că se destramă AUR? S-a destrămat AUR? Vedeți-vă de treabă! Tot încercați, tot…(text cenzurat) că vreți voi.

Nu, nu se destramă niciun AUR. Suntem cel mai urât coșmar al vostru și venim după voi”, a afirmat Simion.