Scandal monstru la ”Românii au talent” după finala sezonului 10! Fanii emisiunii au comentat pe site-ul competiției că oricine ar fi meritat titlul de câștigător, mai puțin cel ales.

Radu Palaniță a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, dar că muzica este pasiunea sa cea mare. După ce, la audiții, a reușit să-i impresioneze pe jurați, iar pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, Radu Palaniță a ajuns direct în Marea finală națională.

După momentul său, când a cântat, în manieră proprie, hitul ”My Way”, Radu Palaniță a obținut cele mai multe premii de la telespectatorii români și a câștigat premiul cel mare – titlul de ”cel mai talentat” și suma de 120.000 de euro.Pe locul 2, s-a clasat Siena Vușcan (20.000 de euro), iar pe locul 3 (10.000 de euro) – Mihai Țigaret.

Românii îl voiau  câștigător pe pianistul Mihai Țigaret

Cei mai mulți dintre fanii emisiunii, și implicit cei care au și votat, au spus că cel care merita pe deplin să câștige este tânărul pianist Mihai Țigaret. Comentariile fanilor la sfârșitul show-ului au creat o revoltă în mediul online, scrie cancan.ro.

  • ”Mihai Tigaret merita premiul cel mare!! Clar!! Restul…compasiune! Cam asa se intampla de fiecare data! Respect, pianistule !!
  • Jenant. O fetita cu o lalaiala in chineza i-a luat fata unui pianist genial. Si sa compari vocea mecanicului cu cea a rusului… hai sa fim seriosi! Vai de gusturile poporului roman!
  • O mare dezamăgire, cred că la următorul sezon nu mă voi mai uita! Niște prezentatori falși, care se scremeau să pară încântați de niște numere modeste și nu știau ce superlative să mai găsească, un tip care ia locul I cu o voce mediocră dar cu o poveste lăcrimoasă în spate în timp ce un copil de excepție, un geniu cu niste degete care dansau balet pe clapele pianului ia locul III. Rușine, ProTV!!
  • Cred ca a reparat foarte multe masini si il cunosc clientii altfel nu imi explic, toti copiii finalisti au fost cu mult peste el unul din ei trebuia sa ia locul 1
  • N-au castigat copiii geniali Siena,Mihai, Theodor,ci un domn obisnuit cu voce! Mai avem pana sa ne intelegem valorile!
  • Adevăratul câștigător e Mihai( pianistul). Ceea ce am văzut la el e talent veritabil. Și cuplul de gimnaști a fost superb, însă românii votează cu inima și mai puțin cu creierul.” , sunt câteva dintre criticile aduse finale ”Românii au talent”.